collapse collapse
* Инфо за корисникот
 
 
Добредојде Гостин.
Пријави се или зачлени се.

 

Дали го изгуби твојот активациски email?

* Кој е вклучен
  • Точка Гости: 18
  • Точка Сокриени: 0
  • Точка Членови: 2
  • Точка Присутни корисници:

* Статистики
  • stats Вкупно членови: 3219
  • stats Вкупно пораки: 103333
  • stats Вкупно теми: 6827
  • stats Вкупно категории: 15
  • stats Вкупно форуми: 89
  • stats Најмногу присутни корисници: 282

* Новости и информации
Забрането е копирање на материјали од форумот на други страни и останати места без да се наведе од каде се превземени истите!xx Моќни Terahertz ласерски чипови | 02 Мар 14
23:28:12 од BorceBT | Прегледи: 850 | Коментари: 0

Својствата на Terahertz брановите се познати уште од самиот почеток на радио техниката меѓутоа нивното генерирање беше проблем. Секако најголем проблем беше нивото (моќта) и точноста на фрекфенцијата на овие генерирани бранови со фрекфенции од 800GHz до 1.5THz а о...


xx Серво звучници - иднина или минато? | 26 Фев 13
00:22:44 од BorceBT | Прегледи: 4050 | Коментари: 0

Со развојот на дигиталното процесирање на сигналите (DSP) и минијатуризација на механичките компоненти веќе е возможно да се создаде звучник кој би имал дигитална контрола на позицијата на мембраната со што значително би се намалиле хармониските изобличувања - најг...


Страници: [1] 2 3 ... 5


* Пребарување


* Најпопуларни теми

* Календар
Јули 2014
Нед Пон Вто Сре Чет Пет Саб
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 [24] 25 26
27 28 29 30 31

Денес нема најавени настани