Нема нови пораки За потенцијалните и новите членови
Информации за потенцијалните и ново зачленетите членови
20 Пораки
16 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Photobucket - Околу слик...
пратена 24 Јули 2017, 13:01:01
Нема нови пораки Побарувања
Секакви побарувања до администраторите на форумот
713 Пораки
84 Теми
Последна порака од DX-er
во Проблеми со ресетирање н...
пратена 07 Јули 2017, 21:04:47
Нема нови пораки Известувања
Сите известувања во врска со форумот
15 Пораки
13 Теми
Последна порака од DX-er
во Известување 18.11.2013
пратена 18 Ноември 2013, 00:27:43
Нема нови пораки Општо
Општо за аналогната електроника
Модератор: batka
4844 Пораки
254 Теми
Последна порака од bicikle
во Општи прашања поврзани с...
пратена 31 Август 2017, 22:52:04
Нема нови пораки Теорија
Теорија за аналогната електроника
Модератор: batka
399 Пораки
58 Теми
Последна порака од bicikle
во Ми треба помош за пресме...
пратена 10 Февруари 2015, 18:17:43
Нема нови пораки Аудио техника
Се за аудио техниката
Модератор: batka
12833 Пораки
805 Теми
Последна порака од batka
во Предзасилувач за бас гит...
пратена 30 Август 2017, 15:07:50
Подфоруми: Осцилатори, Предзасилувачи, Засилувачи, Звучници, Озвучување, Инструменти, Општо
Нема нови пораки Видео техника
Се за видео техниката
Модератор: batka
189 Пораки
26 Теми
Последна порака од nsu
во Аудио излез од ТВ LG
пратена 20 Мај 2017, 10:39:22
Нема нови пораки Радио техника
Се за радио техниката
Модератор: batka
7455 Пораки
691 Теми
Последна порака од DX-er
во Добар засилувач што го п...
пратена 30 Јули 2017, 14:55:27
Подфоруми: Технологии, Антени, Филтри, Предаватели, ВФ засилувачи, Приемници, Кодери, Радиоаматери, Општо
Нема нови пораки Напојувања
Извори на напојување
Модератор: batka
4950 Пораки
252 Теми
Последна порака од Toma
во Одлично напојување за по...
пратена 10 Септември 2017, 19:41:39
Нема нови пораки Високонапонска техника
Се за уредите за висок напон
Модератор: batka
1027 Пораки
43 Теми
Последна порака од batka
во Мини Теслин трансформато...
пратена 17 Јули 2017, 13:13:12
Нема нови пораки Ваши креации
Уреди кои вие сте ги изработиле
Модератор: batka
799 Пораки
63 Теми
Последна порака од najdo
во LED новогодишна елка
пратена 27 Декември 2016, 18:16:22
Нема нови пораки Општо
Општо за дигиталната електроника
1127 Пораки
52 Теми
Последна порака од VLATKO*
во Општи прашања поврзани с...
пратена 06 Јуни 2017, 21:07:25
Нема нови пораки Теорија
Теорија за дигиталната електроника
8 Пораки
5 Теми
Последна порака од batka
во Дизајнирање на биполарен...
пратена 06 Јули 2012, 15:43:07
Нема нови пораки Логички кола
Технологија со логички кола
187 Пораки
18 Теми
Последна порака од Atanas
во Проблем со електромагнет...
пратена 13 Април 2017, 20:32:23
Нема нови пораки Микроконтролери
Се за микроконтролерите и програматори за истите
5205 Пораки
201 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Ми треба помош за флеш м...
пратена 10 Септември 2017, 06:19:59
Нема нови пораки Вгнезден дизајн
Се за вгнезден дизајн и развојни околини
119 Пораки
12 Теми
Последна порака од TeslaBt
во Безконтактно плаќање - д...
пратена 31 Декември 2015, 10:51:05
Нема нови пораки Arduino
Се за Arduino развојната околина
77 Пораки
10 Теми
Последна порака од mihajlo
во Arduino и WiFi модул
пратена 05 Септември 2017, 12:06:10
Нема нови пораки Ваши креации
Уреди кои ги имате направено
162 Пораки
13 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Sindle digit VFD clock -...
пратена 20 Мај 2016, 21:05:51
Нема нови пораки Роботика
Се за роботиката
167 Пораки
16 Теми
Последна порака од nsu
во Дронови (Мултикоптери) и...
пратена 24 Април 2017, 23:37:45
Нема нови пораки Автоматика
Се за автоматиката
265 Пораки
24 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Помош околу проблем со к...
пратена 28 Јули 2017, 21:50:02
Нема нови пораки Компјутерска Технологија
Ваши креации, идеи, прашања од областа на компјутерите
2013 Пораки
197 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Проблеми и решенија за н...
пратена 04 Август 2017, 15:14:20
Нема нови пораки Автоелектроника
Се за автоелектрониката
1093 Пораки
86 Теми
Последна порака од batka
во Coming Home уред за свет...
пратена 11 Август 2017, 21:22:55
Нема нови пораки Електроенергетика
Се за електроенергетиката
1859 Пораки
119 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Универзален осигурувач
пратена 24 Февруари 2017, 18:11:40
Нема нови пораки Ваши креации
Уреди, програми или машини кои сте ги направиле
520 Пораки
22 Теми
Последна порака од Hahahaha
во CNC Машина
пратена 17 Август 2017, 20:39:02
Нема нови пораки Бела техника
Се за апарати за домакинството
540 Пораки
46 Теми
Последна порака од LordZi
во Пералня Беко WMD 66100
пратена 14 Септември 2017, 12:33:26
Нема нови пораки Компјутери и галантерија
Карактеристики и сервис на компјутери, компоненти и галантерија
2024 Пораки
164 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Dumps
пратена 23 Август 2017, 15:47:03
Нема нови пораки Монитори, ТВ приемници
Карактеристики и сервис на монитори и ТВ приемници
3100 Пораки
233 Теми
Последна порака од Toma
во Проблем со LED ТВ LG 37L...
пратена 18 Септември 2017, 16:40:29
Нема нови пораки Аудио опрема
Карактеристики и сервис на аудио опрема
1793 Пораки
153 Теми
Последна порака од bicikle
во Проблем со Pioneer VSX-C...
пратена 19 Септември 2017, 16:14:46
Нема нови пораки Видео опрема
Карактеристики и сервис на видео опрема
401 Пораки
39 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Canon a 410
пратена 05 Мај 2017, 22:49:32
Нема нови пораки Мобилни телефони
Карактеристики и сервис на мобилни телефони
961 Пораки
98 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Huawei Y625 заглавен
пратена 03 Септември 2017, 04:41:13
Нема нови пораки Дигитални камери
Карактеристики и сервис на дигитални камери
35 Пораки
5 Теми
Последна порака од Atanas
во Streaming на видео од WE...
пратена 03 Декември 2013, 14:39:43
Нема нови пораки Фискални апарати
Се за фискалните апарати во MK
65 Пораки
9 Теми
Последна порака од batka
во Сериски кабел за фискалн...
пратена 26 Декември 2015, 18:58:51
Нема нови пораки Алармни уреди
Се околу алармните уреди
79 Пораки
14 Теми
Последна порака од warningteam
во Аларм кој известува свет...
пратена 09 Декември 2013, 13:54:12
Нема нови пораки Електронски компоненти
Карактеристики на електронски компоненти
3333 Пораки
183 Теми
Последна порака од xantox
во Помош за идентификација ...
пратена Денес во 12:46:19
Нема нови пораки Мерна опрема
Се за мерните уреди, опрема и начини на мерење
1472 Пораки
124 Теми
Последна порака од LordZi
во Тестер на ел.инсталација
пратена 14 Јули 2017, 09:24:33
Нема нови пораки Кутии
Кутии за електронски уреди
327 Пораки
15 Теми
Последна порака од stiffy
во Кутии од стари компјутер...
пратена 21 Мај 2017, 23:06:02
Нема нови пораки Алат
Алат корисен во електрониката
1381 Пораки
61 Теми
Последна порака од bicikle
во Ми треба совет околу кри...
пратена Денес во 00:04:00
Нема нови пораки Историја
Историја на електрониката
51 Пораки
11 Теми
Последна порака од nsu
во Податоци за компјутер „М...
пратена 24 Јуни 2017, 18:00:07
Нема нови пораки Моделарство
Се околу електрониката во моделарството
137 Пораки
19 Теми
Последна порака од batka
во Авио, бродо, авто модели...
пратена 03 Септември 2017, 22:07:26
Нема нови пораки Програми за цртање на шеми
Информации за програми за цртање на електрични шеми
68 Пораки
9 Теми
Последна порака од Atanas
во Разни програми за симула...
пратена 10 Февруари 2017, 20:11:37
Нема нови пораки Програми за цртање на плочки
Информации за програми за цртање на електронски плочки
169 Пораки
13 Теми
Последна порака од KiloVolt
во Altium Design
пратена 18 Септември 2015, 18:23:00
Нема нови пораки Програми за симулација
Овде има информации за програми за симулација на електрични кола
44 Пораки
16 Теми
Последна порака од DrTubeR
во Power Supply Designer II...
пратена 11 Јули 2014, 09:49:47
Нема нови пораки Општо
Останати програми за електроника
242 Пораки
81 Теми
Последна порака од GigaWatt
во BoardViewer 1.2.0
пратена 09 Април 2017, 00:26:04
Нема нови пораки Туторијали
Туторијали поврзани со софтверот за електроника
125 Пораки
4 Теми
Последна порака од batka
во Збирка руски УКТ предава...
пратена 24 Јануари 2015, 16:53:54
Нема нови пораки Книги
Овде ќе најдете интересни книги
453 Пораки
204 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Тема за побарувања на кн...
пратена 07 Јуни 2017, 00:02:27
Нема нови пораки Списанија
Овде ќе најдете интересни списанија
39 Пораки
11 Теми
Последна порака од strko.mk
во Радио аматер списанија в...
пратена 14 Септември 2017, 23:12:37
Нема нови пораки Документи
Карактеристики на делови (Datasheets) и слично.
170 Пораки
49 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Димензии на навој на Dre...
пратена 28 Јули 2017, 02:44:49
Нема нови пораки Туторијали
Корисни туторијали во врска со електрониката и хардвер
1109 Пораки
92 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Туториал: Преправка на а...
пратена 24 Јуни 2015, 00:01:25
Нема нови пораки Општо за видео и визуелна опрема
Побарувања поврзани со сервисни упатства и шеми за видео уреди и конструкции
817 Пораки
92 Теми
Последна порака од krema
во Потребно шема за инверте...
пратена 14 Април 2017, 16:04:31
Нема нови пораки Електроенергетика и напојувања
Побарувања поврзани со уреди и конструкции од Електроенергетиката и напојувањето на електричните уреди
2241 Пораки
195 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Напојување од компјутер ...
пратена 17 Мај 2017, 10:09:31
Нема нови пораки Автоелектроника
Побарувања поврзани со Автоелектрониката и сите видови на моторизирани превозни средства
501 Пораки
56 Теми
Последна порака од LordZi
во Ми треба шема на ел.инст...
пратена 19 Јули 2015, 10:56:46
Нема нови пораки Бела техника
Побарувања поврзани со апарати за домаќинство
42 Пораки
6 Теми
Последна порака од Atanas
во Поврзување на тостер
пратена 09 Мај 2014, 14:18:54
Нема нови пораки Аудио опрема
Побарувања поврзани со сервисни упатства и шеми за аудио уреди и конструкции
3643 Пораки
265 Теми
Последна порака од bicikle
во Помош за транзисторски а...
пратена 01 Јули 2017, 18:44:50
Нема нови пораки Компјутери и галантерија
Побарувања поврзани со карактеристики, сервисирање и уреди наменети за персонални компјутери, лаптопи, итн.
1180 Пораки
113 Теми
Последна порака од didy
во Случајно гасење на компј...
пратена 19 Август 2017, 11:15:58
Нема нови пораки Микроконтролери и дигитални уреди
Побарувања поврзани со шеми за уреди со микроконтролери и дигитални електрични кола
582 Пораки
78 Теми
Последна порака од batka
во Џампери на Arduino Uno
пратена 16 Јули 2016, 08:13:04
Нема нови пораки Радио и високофреквентна техника
Побарувања поврзани со радио и високофреквентната техника
722 Пораки
62 Теми
Последна порака од DX-er
во Помош околу 5W предавате...
пратена 22 Февруари 2017, 20:28:35
Нема нови пораки Општо
Општи побарувања кој не припаѓаат во погоренаведените категории
3598 Пораки
379 Теми
Последна порака од Atanas
во Потребна помош за зголем...
пратена 14 Јули 2017, 15:55:41
Нема нови пораки Општа дискусија
Се она што е надвор од областа електроника
11681 Пораки
325 Теми
Последна порака од krema
во Случајни муабети
пратена 17 Септември 2017, 23:28:19
Нема нови пораки Забава
Малку забава
5500 Пораки
88 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Смешни слики
пратена 05 Септември 2017, 00:51:00
Нема нови пораки Претставувања
Информирање за вас и околу вашите знаења односно претставете се тука!
401 Пораки
39 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Образование, професија и...
пратена 28 Јуни 2016, 00:40:22
Нема нови пораки Купувам
Ако нешто сакате да купите
2250 Пораки
423 Теми
Последна порака од didy
во Купувам Wattmeter
пратена 12 Септември 2017, 16:29:40
Нема нови пораки Продавам
Ако нешто сакате да продадете
3007 Пораки
555 Теми
Последна порака од LordZi
во Продавам вишок...
пратена 24 Август 2017, 13:23:19
Нема нови пораки Понуди
Понуди од фирми и поединци
598 Пораки
53 Теми
Последна порака од stiffy
во Изработка на печатени пл...
пратена 29 Јули 2017, 20:26:26
Нема нови пораки Статии
Статиите се теми кој се појавуваат на главната страница на форумот
16 Пораки
16 Теми
Последна порака од DX-er
во 802.11AF, нов Wi-Fi стан...
пратена 21 Јуни 2016, 10:44:45
Нема нови пораки Архивирани теми
Теми во кои нема целосна документација за наведените проекти
166 Пораки
14 Теми
Последна порака од LordZi
во Теми кои треба да се пре...
пратена 26 Март 2015, 15:45:57

* Македонски Форум за Електроника - Инфо центар
Статистики на форумот
Статистики на форумот 114253 Пораки во 7802 Теми од 3957 Члена. Последен член: stefan40
Последна порака: "Помош за идентификација ..." ( Денес во 12:46:19 )
Погледајте ги 10-те најнови пораки на форумот.
Присутни корисници
Присутни корисници 13 Гости, 1 Член
Членови активни во изминатите 15 минути:
gocebabe
Најмногу присутен денес: 17. Најмногу присутен било кога: 282 (08 Април 2011, 08:53:52)
Пријави се (Дали сте ја заборавиле лозинката?)
Пријави се