Април 2017
Недела Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота
1
Денот на шегата
Родендени: kiredelcevo (51)
2 - Недела 14
Родендени: tefe_negro (31)
3 4 5 6 7 8
Меѓународен ден на Ромите
9 - Недела 15 10 11
Родендени: strela (35)
12
Родендени: sindja1204 (57)
13 14 15
Родендени: Atanas (16)
16 - Недела 16
Родендени: XaKK (22)
17 18
Родендени: masterficx (28)
19 20
Родендени: vlade (22)
21 22
Родендени: tomikaric (20)
23 - Недела 17
Родендени: donis92 (27)
24 25 26 27 28 29
30 - Недела 18
« Мар 2017     Мај 2017 »