Мај 2017
Недела Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота
1
Денот на трудот
2 3 4 5
Родендени: Georgi (24)
6
7 - Недела 19
Родендени: Igor83 (34)
8
Родендени: efremovski (42)
9 10 11 12
Родендени: BadBoy001 (21)
13
Родендени: trajchevski (22)
14 - Недела 20 15 16 17 18
Родендени: Devil (25)
19 20
21 - Недела 21
Родендени: jarva (22)
22
Родендени: nickyyoh (24)
23
Национален ден на Власите
24
Ден на сесловенските просв.
25 26 27
28 - Недела 22 29
Родендени: nikolajovanoski (22)
30
Родендени: spirovski gorgi (23)
31
« Апр 2017     Јун 2017 »