Нема нови пораки За потенцијалните и новите членови
Информации за потенцијалните и ново зачленетите членови
19 Пораки
15 Теми
Последна порака од BorceBT
во За електроничарите - поч...
пратена 16 Октомври 2014, 16:59:44
Нема нови пораки Побарувања
Секакви побарувања до администраторите на форумот
711 Пораки
84 Теми
Последна порака од MURO
во Барам програмер за Андро...
пратена 08 Ноември 2016, 19:35:58
Нема нови пораки Известувања
Сите известувања во врска со форумот
15 Пораки
13 Теми
Последна порака од DX-er
во Известување 18.11.2013
пратена 18 Ноември 2013, 00:27:43
Нема нови пораки Општо
Општо за аналогната електроника
Модератор: batka
4801 Пораки
250 Теми
Последна порака од nsu
во Општи прашања поврзани с...
пратена 27 Декември 2016, 21:29:56
Нема нови пораки Теорија
Теорија за аналогната електроника
Модератор: batka
399 Пораки
58 Теми
Последна порака од bicikle
во Ми треба помош за пресме...
пратена 10 Февруари 2015, 18:17:43
Нема нови пораки Аудио техника
Се за аудио техниката
Модератор: batka
12797 Пораки
798 Теми
Последна порака од goran_elektro
во Изработка на легенд стеј...
пратена 19 Февруари 2017, 14:00:45
Подфоруми: Осцилатори, Предзасилувачи, Засилувачи, Звучници, Озвучување, Инструменти, Општо
Нема нови пораки Видео техника
Се за видео техниката
Модератор: batka
186 Пораки
25 Теми
Последна порака од DrTubeR
во Приклучување монитор на ...
пратена 11 Јули 2014, 13:18:18
Нема нови пораки Радио техника
Се за радио техниката
Модератор: batka
7383 Пораки
677 Теми
Последна порака од nsu
во Најнова или постара поло...
пратена 24 Февруари 2017, 16:05:56
Подфоруми: Технологии, Антени, Филтри, Предаватели, ВФ засилувачи, Приемници, Кодери, Радиоаматери, Општо
Нема нови пораки Напојувања
Извори на напојување
Модератор: batka
4907 Пораки
248 Теми
Последна порака од Hahahaha
во Стабилизиран исправувач ...
пратена 09 Февруари 2017, 22:16:27
Нема нови пораки Високонапонска техника
Се за уредите за висок напон
Модератор: batka
1024 Пораки
43 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Помош за драјвер со NE55...
пратена 15 Февруари 2017, 19:47:43
Нема нови пораки Ваши креации
Уреди кои вие сте ги изработиле
Модератор: batka
799 Пораки
63 Теми
Последна порака од najdo
во LED новогодишна елка
пратена 27 Декември 2016, 18:16:22
Нема нови пораки Општо
Општо за дигиталната електроника
1116 Пораки
50 Теми
Последна порака од najdo
во Минијатурна новогодишна ...
пратена 22 Декември 2016, 13:30:05
Нема нови пораки Теорија
Теорија за дигиталната електроника
8 Пораки
5 Теми
Последна порака од batka
во Дизајнирање на биполарен...
пратена 06 Јули 2012, 15:43:07
Нема нови пораки Логички кола
Технологија со логички кола
176 Пораки
18 Теми
Последна порака од nsu
во Проблем со електромагнет...
пратена 10 Февруари 2017, 15:12:21
Нема нови пораки Микроконтролери
Се за микроконтролерите и програматори за истите
5144 Пораки
195 Теми
Последна порака од stiffy
во Термометар со дисплеј од...
пратена 28 Декември 2016, 19:46:05
Нема нови пораки Вгнезден дизајн
Се за вгнезден дизајн и развојни околини
119 Пораки
12 Теми
Последна порака од TeslaBt
во Безконтактно плаќање - д...
пратена 31 Декември 2015, 10:51:05
Нема нови пораки Arduino
Се за Arduino развојната околина
68 Пораки
9 Теми
Последна порака од DX-er
во Општи прашања и одговори...
пратена 04 Мај 2016, 13:17:06
Нема нови пораки Ваши креации
Уреди кои ги имате направено
162 Пораки
13 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Sindle digit VFD clock -...
пратена 20 Мај 2016, 21:05:51
Нема нови пораки Роботика
Се за роботиката
156 Пораки
15 Теми
Последна порака од BorceBT
во Дрон за забава
пратена 20 Ноември 2015, 09:44:27
Нема нови пораки Автоматика
Се за автоматиката
223 Пораки
22 Теми
Последна порака од koki88
во Проблем со автомат AS400...
пратена 27 Мај 2015, 01:49:13
Нема нови пораки Компјутерска Технологија
Ваши креации, идеи, прашања од областа на компјутерите
1983 Пораки
196 Теми
Последна порака од nsu
во Како да ги извлечете под...
пратена 09 Декември 2016, 13:28:53
Нема нови пораки Автоелектроника
Се за автоелектрониката
962 Пораки
82 Теми
Последна порака од bicikle
во Полнење на Ca/Ca Акумула...
пратена 05 Јули 2016, 13:37:34
Нема нови пораки Електроенергетика
Се за електроенергетиката
1859 Пораки
119 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Универзален осигурувач
пратена 24 Февруари 2017, 18:11:40
Нема нови пораки Ваши креации
Уреди, програми или машини кои сте ги направиле
514 Пораки
21 Теми
Последна порака од DX-er
во Пирограф
пратена 07 Јуни 2016, 20:07:13
Нема нови пораки Бела техника
Се за апарати за домакинството
491 Пораки
43 Теми
Последна порака од bdg56
во Микровълнова печка Goren...
пратена 28 Февруари 2016, 20:18:58
Нема нови пораки Компјутери и галантерија
Карактеристики и сервис на компјутери, компоненти и галантерија
1988 Пораки
159 Теми
Последна порака од didy
во Проблем со Windows 8.1
пратена 11 Декември 2016, 19:46:31
Нема нови пораки Монитори, ТВ приемници
Карактеристики и сервис на монитори и ТВ приемници
2913 Пораки
221 Теми
Последна порака од abece
во Проблем ТВ ONYX 21PFUS55...
пратена 07 Февруари 2017, 14:59:45
Нема нови пораки Аудио опрема
Карактеристики и сервис на аудио опрема
1752 Пораки
151 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Помош околу зуење на сит...
пратена 19 Февруари 2017, 23:18:37
Нема нови пораки Видео опрема
Карактеристики и сервис на видео опрема
390 Пораки
38 Теми
Последна порака од MilerovEfekt
во Кристал за Нинтендо
пратена 06 Март 2016, 02:01:55
Нема нови пораки Мобилни телефони
Карактеристики и сервис на мобилни телефони
944 Пораки
95 Теми
Последна порака од DX-er
во Радио станица за која не...
пратена 10 Декември 2016, 15:25:11
Нема нови пораки Дигитални камери
Карактеристики и сервис на дигитални камери
35 Пораки
5 Теми
Последна порака од Atanas
во Streaming на видео од WE...
пратена 03 Декември 2013, 14:39:43
Нема нови пораки Фискални апарати
Се за фискалните апарати во MK
65 Пораки
9 Теми
Последна порака од batka
во Сериски кабел за фискалн...
пратена 26 Декември 2015, 18:58:51
Нема нови пораки Алармни уреди
Се околу алармните уреди
79 Пораки
14 Теми
Последна порака од warningteam
во Аларм кој известува свет...
пратена 09 Декември 2013, 13:54:12
Нема нови пораки Електронски компоненти
Карактеристики на електронски компоненти
3300 Пораки
181 Теми
Последна порака од nsu
во Нарачка на делови и пред...
пратена 17 Февруари 2017, 18:27:39
Нема нови пораки Мерна опрема
Се за мерните уреди, опрема и начини на мерење
1455 Пораки
123 Теми
Последна порака од nsu
во Сигнал трасер (Signal Tr...
пратена 12 Февруари 2017, 12:40:58
Нема нови пораки Кутии
Кутии за електронски уреди
297 Пораки
13 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Кутии за компоненти од к...
пратена 11 Јануари 2013, 03:10:00
Нема нови пораки Алат
Алат корисен во електрониката
1244 Пораки
59 Теми
Последна порака од Toma
во Магнетизатор/демагнетиза...
пратена 11 Октомври 2016, 18:58:41
Нема нови пораки Историја
Историја на електрониката
44 Пораки
11 Теми
Последна порака од MarkoMK
во Податоци за компјутер „М...
пратена 10 Јануари 2015, 00:21:25
Нема нови пораки Моделарство
Се околу електрониката во моделарството
119 Пораки
16 Теми
Последна порака од garfild
во Едрилица од Стиропол
пратена 24 Јули 2013, 12:47:13
Нема нови пораки Програми за цртање на шеми
Информации за програми за цртање на електрични шеми
68 Пораки
9 Теми
Последна порака од Atanas
во Разни програми за симула...
пратена 10 Февруари 2017, 20:11:37
Нема нови пораки Програми за цртање на плочки
Информации за програми за цртање на електронски плочки
169 Пораки
13 Теми
Последна порака од KiloVolt
во Altium Design
пратена 18 Септември 2015, 18:23:00
Нема нови пораки Програми за симулација
Овде има информации за програми за симулација на електрични кола
44 Пораки
16 Теми
Последна порака од DrTubeR
во Power Supply Designer II...
пратена 11 Јули 2014, 09:49:47
Нема нови пораки Општо
Останати програми за електроника
241 Пораки
80 Теми
Последна порака од Dzanak
во FrontDesigner 3.0
пратена 21 Март 2016, 21:36:05
Нема нови пораки Туторијали
Туторијали поврзани со софтверот за електроника
125 Пораки
4 Теми
Последна порака од batka
во Збирка руски УКТ предава...
пратена 24 Јануари 2015, 16:53:54
Нема нови пораки Книги
Овде ќе најдете интересни книги
409 Пораки
202 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Руска книга со шеми за ш...
пратена 07 Септември 2016, 00:27:37
Нема нови пораки Списанија
Овде ќе најдете интересни списанија
36 Пораки
9 Теми
Последна порака од LordZi
во Голема архива на списани...
пратена 15 Јули 2015, 15:44:55
Нема нови пораки Документи
Карактеристики на делови (Datasheets) и слично.
164 Пораки
47 Теми
Последна порака од GigaWatt
во SMD-Codes - Active SMD S...
пратена 10 Август 2016, 23:58:13
Нема нови пораки Туторијали
Корисни туторијали во врска со електрониката и хардвер
1109 Пораки
92 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Туториал: Преправка на а...
пратена 24 Јуни 2015, 00:01:25
Нема нови пораки Општо за видео и визуелна опрема
Побарувања поврзани со сервисни упатства и шеми за видео уреди и конструкции
783 Пораки
91 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Една антена, 3 ТВ приемн...
пратена 23 Февруари 2017, 06:12:56
Нема нови пораки Електроенергетика и напојувања
Побарувања поврзани со уреди и конструкции од Електроенергетиката и напојувањето на електричните уреди
2232 Пораки
193 Теми
Последна порака од nsu
во Како да извадам монофазе...
пратена 06 Февруари 2017, 08:38:06
Нема нови пораки Автоелектроника
Побарувања поврзани со Автоелектрониката и сите видови на моторизирани превозни средства
501 Пораки
56 Теми
Последна порака од LordZi
во Ми треба шема на ел.инст...
пратена 19 Јули 2015, 10:56:46
Нема нови пораки Бела техника
Побарувања поврзани со апарати за домаќинство
42 Пораки
6 Теми
Последна порака од Atanas
во Поврзување на тостер
пратена 09 Мај 2014, 14:18:54
Нема нови пораки Аудио опрема
Побарувања поврзани со сервисни упатства и шеми за аудио уреди и конструкции
3623 Пораки
263 Теми
Последна порака од ZekoZekic
во потреба од клип индикато...
пратена 08 Јануари 2017, 23:22:11
Нема нови пораки Компјутери и галантерија
Побарувања поврзани со карактеристики, сервисирање и уреди наменети за персонални компјутери, лаптопи, итн.
1158 Пораки
112 Теми
Последна порака од bicikle
во Потребен ми е пинаут за ...
пратена 15 Јуни 2016, 09:48:00
Нема нови пораки Микроконтролери и дигитални уреди
Побарувања поврзани со шеми за уреди со микроконтролери и дигитални електрични кола
582 Пораки
78 Теми
Последна порака од batka
во Џампери на Arduino Uno
пратена 16 Јули 2016, 08:13:04
Нема нови пораки Радио и високофреквентна техника
Побарувања поврзани со радио и високофреквентната техника
722 Пораки
62 Теми
Последна порака од DX-er
во Помош околу 5W предавате...
пратена 22 Февруари 2017, 20:28:35
Нема нови пораки Општо
Општи побарувања кој не припаѓаат во погоренаведените категории
3558 Пораки
375 Теми
Последна порака од nsu
во Ми треба помош околу кон...
пратена 25 Февруари 2017, 15:31:31
Нема нови пораки Општа дискусија
Се она што е надвор од областа електроника
11357 Пораки
321 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Случајни муабети
пратена 24 Февруари 2017, 19:00:31
Нема нови пораки Забава
Малку забава
5415 Пораки
88 Теми
Последна порака од Atanas
во Смешни слики
пратена 24 Февруари 2017, 12:09:02
Нема нови пораки Претставувања
Информирање за вас и околу вашите знаења односно претставете се тука!
401 Пораки
39 Теми
Последна порака од GigaWatt
во Образование, професија и...
пратена 28 Јуни 2016, 00:40:22
Нема нови пораки Купувам
Ако нешто сакате да купите
2201 Пораки
412 Теми
Последна порака од Engineer
во Купувам делови за дребон...
пратена 03 Февруари 2017, 19:17:22
Нема нови пораки Продавам
Ако нешто сакате да продадете
2915 Пораки
541 Теми
Последна порака од spiritos
во Продавам вишок - готови ...
пратена 25 Февруари 2017, 11:11:45
Нема нови пораки Понуди
Понуди од фирми и поединци
589 Пораки
52 Теми
Последна порака од LordZi
во Изработувам печатени пло...
пратена 22 Февруари 2017, 15:20:08
Нема нови пораки Статии
Статиите се теми кој се појавуваат на главната страница на форумот
17 Пораки
17 Теми
Последна порака од DX-er
во Дигитално радио – DMR
пратена 17 Јули 2016, 15:55:58
Нема нови пораки Архивирани теми
Теми во кои нема целосна документација за наведените проекти
166 Пораки
14 Теми
Последна порака од LordZi
во Теми кои треба да се пре...
пратена 26 Март 2015, 15:45:57

* Македонски Форум за Електроника - Инфо центар
Статистики на форумот
Статистики на форумот 112000 Пораки во 7669 Теми од 3853 Члена. Последен член: blodlesme
Последна порака: "Ми треба помош околу кон..." ( 25 Февруари 2017, 15:31:31 )
Погледајте ги 10-те најнови пораки на форумот.
Присутни корисници
Присутни корисници 6 Гости, 0 Членови

Најмногу присутен денес: 14. Најмногу присутен било кога: 282 (08 Април 2011, 08:53:52)
Пријави се (Дали сте ја заборавиле лозинката?)
Пријави се