Огласна табла
Страници: [1] 2 3 ... 22
 • batka:
 • Огласната табла служи ако сакаш на сите форумџии нешто да им соопштиш,а не приватни договори да правиш! И престани да одговараш на секоја опомена! Не треба ништо да кажеш кога си крив.
 • 03 Август 2017, 17:07:23
 • nsu:
 • Толку се разбравме со bicikle нема веќе приватни пораки а и богами овде пишување по огласна табла батка ми напишал и во порака јасно ми е добро што може да биде
 • 03 Август 2017, 14:11:44
 • GigaWatt:
 • Абе канти тропаат или модератор те опомена Молам?.
 • 03 Август 2017, 14:07:32
 • nsu:
 • batka извини уште ова само и потоа немам што веќе глупости да пишувам
 • 03 Август 2017, 13:12:58
 • nsu:
 • Ако одиш таму bicikle приквечер пошто знаеш до шест може е на работа човекот ми вели дур да дојде дома или недела
 • 03 Август 2017, 13:09:31
 • batka:
 • За вакви допишувања си имате приватни пораки, па таму контактирајте си .
 • 03 Август 2017, 12:54:35
 • bicikle:
 • Сега се отвара @nsuда да видов, не е проблем, ск сум моментално ќе претрчам деновиве. Фала Смешко
 • 03 Август 2017, 12:49:07
 • nsu:
 • И мене реков стеф им рекол на админиве да ме банираат. Инаку читај во темата bicikle како не сум слободен и блиску не ми е веќе ќе одев ќе прашав и ќе ти кажев за делот дали има
 • 03 Август 2017, 00:29:52
 • bicikle:
 • Оти темата coming home уред за светла не ми ја отвара?
 • 02 Август 2017, 23:46:49
 • nsu:
 • А така значи. Е добро тогаш
 • 02 Август 2017, 08:59:57
 • GigaWatt:
 • Ти доцни часовникот на PC-то. Скриптата го зема времето од твоето локално PC, не од сервер.
 • 02 Август 2017, 02:54:31
 • nsu:
 • Касни часовникот на форумов. За многу години Илинден македонци
 • 01 Август 2017, 23:02:50
 • nsu:
 • К-15 на времето абе требаше прашалник?  Па какво па па?
 • 01 Август 2017, 22:43:51
 • nsu:
 • Маче свари ми кафе какво. Јако како мене и слатко како тебе. Ау па ти малку си се преценила
 • 01 Август 2017, 22:42:47
 • DX-er:
 • Да се процениле ке беше добро, тие се прецениле.
 • 01 Август 2017, 21:54:22
 • nsu:
 • Се процениле малку појќе
 • 01 Август 2017, 10:55:55
 • bicikle:
 • Малу појче Смешко
 • 01 Август 2017, 10:15:42
 • nsu:
 • Еее Zan соленко за објавување е али соленко
 • 31 Јули 2017, 20:51:57
 • Zan:
 • 400 долари годишно
 • 31 Јули 2017, 20:50:44
 • nsu:
 • Па пиши се на огласна табла Zan подолу. За тоа колку бара Photobucket ме интересираше
 • 31 Јули 2017, 20:49:48
Страници: [1] 2 3 ... 22