Огласна табла
Страници: 1 [2] 3 4 ... 23
 • nsu:
 • И мене реков стеф им рекол на админиве да ме банираат. Инаку читај во темата bicikle како не сум слободен и блиску не ми е веќе ќе одев ќе прашав и ќе ти кажев за делот дали има
 • 03 Август 2017, 00:29:52
 • bicikle:
 • Оти темата coming home уред за светла не ми ја отвара?
 • 02 Август 2017, 23:46:49
 • nsu:
 • А така значи. Е добро тогаш
 • 02 Август 2017, 08:59:57
 • GigaWatt:
 • Ти доцни часовникот на PC-то. Скриптата го зема времето од твоето локално PC, не од сервер.
 • 02 Август 2017, 02:54:31
 • nsu:
 • Касни часовникот на форумов. За многу години Илинден македонци
 • 01 Август 2017, 23:02:50
 • nsu:
 • К-15 на времето абе требаше прашалник?  Па какво па па?
 • 01 Август 2017, 22:43:51
 • nsu:
 • Маче свари ми кафе какво. Јако како мене и слатко како тебе. Ау па ти малку си се преценила
 • 01 Август 2017, 22:42:47
 • DX-er:
 • Да се процениле ке беше добро, тие се прецениле.
 • 01 Август 2017, 21:54:22
 • nsu:
 • Се процениле малку појќе
 • 01 Август 2017, 10:55:55
 • bicikle:
 • Малу појче Смешко
 • 01 Август 2017, 10:15:42
 • nsu:
 • Еее Zan соленко за објавување е али соленко
 • 31 Јули 2017, 20:51:57
 • Zan:
 • 400 долари годишно
 • 31 Јули 2017, 20:50:44
 • nsu:
 • Па пиши се на огласна табла Zan подолу. За тоа колку бара Photobucket ме интересираше
 • 31 Јули 2017, 20:49:48
 • Zan:
 • nsu за што правиш муабет?
 • 31 Јули 2017, 20:47:04
 • nsu:
 • Нормално се констатира дека плаќање не доаѓа во предвид. А колку бараат ако не е тајна отприлика. Чисто онака ме интересира. Ваљда не е некоја астрономска цена или повисока, што не би била реална некој при обврски да плаќа уште. Смее ли да се обелодени цифрата или се големи бројки
 • 31 Јули 2017, 20:15:04
 • GigaWatt:
 • Еве и на ebay гледам, многу продавачи имале ставано слики на Photobucket, место слики од производите ја има онаа синана слика... тоа е тоа :S.
 • 27 Јули 2017, 00:44:16
 • bicikle:
 • Така е...
 • 26 Јули 2017, 11:25:37
 • GigaWatt:
 • Нема што, им се може, тоа е тоа... не дека се согласувам со тоа што го направија, ама па, никаде не пишува во TOS-от дека не може кога ќе им текне да го сменат.
 • 25 Јули 2017, 22:29:54
 • bicikle:
 • Без никакво упозорење, крајно не коректно. Не можеа како луѓе реклами да нашибаат. Да им текне на уаху така да направат  Зеленко
 • 25 Јули 2017, 22:12:42
 • DX-er:
 • Јас никогаш не би платил! Тоа што го направија за мене е подмолен и кукавички чин. Додека беше free пишуваше некаде дека еден ден ке можат да не уценуваат со тоа што ке ни изнудуваат пари за наши слики кои ние сме ги поставиле ? Ке ги прежалиме и идеме понатаму....
 • 25 Јули 2017, 19:17:32
Страници: 1 [2] 3 4 ... 23