Огласна табла
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 23
 • GigaWatt:
 • Нема проблем, дај пари да платиме Зеленко.
 • 25 Јули 2017, 02:08:59
 • bicikle:
 • Платете за сликиве, на ништо не личи ова  Зеленко Ајде поише во општи муабети.
 • 24 Јули 2017, 00:06:13
 • nsu:
 • треба де
 • 08 Јуни 2017, 08:13:03
 • nsu:
 • Никогаш не сум баксузирал никој баш напротив на кој стигнам помагам познник се разбира мои обврски оставам помагам за нешто ако трба
 • 08 Јуни 2017, 08:12:39
 • batka:
 • Подобро не баксузирај и не се јавувај со вакви коментари.
 • 07 Јуни 2017, 01:54:34
 • nsu:
 • Еј луѓе нејќев пред рака да им збориме уште не ми се верува ајде светски ни е нареден чекор
 • 05 Јуни 2017, 13:42:09
 • KiloVolt:
 • Е сега нсу нема право да се жали Јазик
 • 04 Јуни 2017, 19:16:35
 • batka:
 • Е,па,радувај се МАКЕДОНИЈО!!!!!!!!
 • 04 Јуни 2017, 19:00:30
 • DX-er:
 • В А Р Д А Р - М А К Е Д О Н И Ј А   ЕВРОПСКИ ШАМПИОНИИИИ! ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!
 • 04 Јуни 2017, 18:56:36
 • KiloVolt:
 • И СО ПРАВО СЕ РАДУВАШ!!!
 • 04 Јуни 2017, 18:46:47
 • DX-er:
 • Многу филозофирате! Како јас се радувам, мое право. Глејте си работа...
 • 04 Јуни 2017, 18:12:37
 • KiloVolt:
 • Најверојатно nsu мислеше на тоа што ти пиша како гордо би звучело да се шампиони на Европа...
 • 04 Јуни 2017, 16:11:23
 • DX-er:
 • Зошто така зборуваш НСУ ? Јас и Батка им се израдувавме ПОСЛЕ победата а не пред победата како ти што кажуваш!
 • 04 Јуни 2017, 15:14:56
 • Atanas:
 • Да не има некој случајно процесор Intel Dual Core сокет 775? Понуди во ПП
 • 04 Јуни 2017, 10:55:03
 • nsu:
 • Во нашиот народ се вели прво скокни па речи оп да не им правиме баксуз да не им збориме пред рака нека им е со среќа имаат сила имаат можност и искуство
 • 04 Јуни 2017, 10:13:16
 • DX-er:
 • В-А-Р-Д-А-Р ШАМПИОНИ!
 • 03 Јуни 2017, 20:34:04
 • batka:
 • Вардар-Шампион на Европа! како гордо би звучело!!
 • 03 Јуни 2017, 19:44:06
 • KiloVolt:
 • Дали има некој контакт од TeslaPP гледам се нема логирано одамна, скоро година а ми треба нешто приватно.
 • 01 Јуни 2017, 16:56:00
 • nsu:
 • Аутоматик Роломатик
 • 30 Мај 2017, 19:20:59
 • nsu:
 • Иде лето кај и да е ќе постои другар ќе се чуеме така ќе биде уште малце остана Z34NSU ќе му го крштевам автоматски сам себе го дал име
 • 30 Мај 2017, 19:19:26
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 23