Мобилни телефони

Topics

(1/11) > >>

[1] помош-Искуство со кинески екрани за мобилни?

[2] Huawei Y625 заглавен

[3] Testing Well-Fi in Macedonia (на англиски)

[4] Прв пат читам дека многу држави се откажале од GSM стандардот

[5] Радио станица за која не ти е потребна лиценца и дометот е во цела држава

[6] Дали може да се декодира GSM фиксен телефон ?

[7] Автономна WLAN мобилна телефонија

[8] Помош при сервис на Nokia Lumia 920

[9] Поврзување на стар полнач на Micro USB конектор

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

Go to full version