Историја

Topics

(1/2) > >>

[1] Податоци за компјутер „Марта“

[2] Изумите и иновациите на еден од најголемите генијалци Никола Тесла

[3] Првиот снагаш со МОС ФЕТ

[4] Првото интегрално коло од 1926 година Loewe 3NF со нацрт

[5] Првиот транзистор на Бел (Bell) и наследници

[6] Кога е измислено првото интегрирано коли и што имало внатре

[7] Историја на интегрални кола

[8] Историја на лампите

[9] Историја на LED

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

Go to full version