Author Topic: Сајтови за бесплатни огласи  (Read 4353 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Сајтови за бесплатни огласи
« on: 19.01.2013, Saturday, 07:55:29 »
Мислам дека не е лоша идеја да споделиме кои се сајтови за бесплатни огласи ги знаеме, со оглед на тоа дека освен на pazar3, сега и на reklama5 се плаќа огласувањето ::). Морам да признаам дека reklama5 беа прилично оригинални во објаснувањето зошто всушност сега треба да плаќаме за огласите ;D. Кој има account, нека се log-ира, ќе прочита ;D. Pazar3 барем беа директни и поштено си кажаа дека „од сега натаму ќе се плаќа“. Инаку, на сајтот на reklama5 сеуште стои нивниот слоган „секогаш бесплатно“ ::).

Што се однесува до сајтовите за бесплатни огласи, јас ги знам следниве три ;).

Code: [Select]
http://oglasimk.com/
Code: [Select]
http://oglasa.com/
Code: [Select]
http://www.pobaraj.com.mk/
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Zdravkovski

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 500
 • Gender: Male
 • elektricar
  • најдобриот електричар во Велес
Одг: Сајтови за бесплатни огласи
« Reply #1 on: 19.01.2013, Saturday, 08:23:58 »
Code: [Select]
oglasuva.me македонски сајд

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Сајтови за бесплатни огласи
« Reply #2 on: 22.04.2013, Monday, 19:19:01 »
Еве уште некои сајтови за бесплатни огласи ;).

Code: [Select]
http://malioglasi.idividi.com.mk/
Code: [Select]
http://reklami.com.mk/
Code: [Select]
http://duskalo.mk/
Code: [Select]
http://www.novpazar.com/
Code: [Select]
http://oglasuvaj.com/
Code: [Select]
http://prodaj.com.mk/
Code: [Select]
http://www.oglasnik24.mk/
На последнава страна, огласот е активен само 14 денови :S.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Сајтови за бесплатни огласи
« Reply #3 on: 17.07.2013, Wednesday, 08:37:01 »
Најдов уште два ;).

Code: [Select]
http://www.vipmarket5.mk/
Овој вториов е само за IT опрема ;).

Code: [Select]
http://itberza.mk/
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Lux

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 338
Одг: Сајтови за бесплатни огласи
« Reply #4 on: 12.08.2015, Wednesday, 14:32:55 »
Jovicar-Добро сте го дотерале само ви фали уште едно нешто ( Лични Контакти) ахахахах позззз.
Боже чувајме од пријатели,од непријатели сам ќе се чувам.

Offline didkap84

 • Нов член
 • *
 • Posts: 1
Одг: Сајтови за бесплатни огласи
« Reply #5 on: 08.12.2015, Tuesday, 22:25:18 »
Сајтови за бесплатни огласи

Code: [Select]
oglasimk.net
Code: [Select]
pazar3.mk

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Сајтови за бесплатни огласи
« Reply #6 on: 11.12.2015, Friday, 14:17:54 »
Code: [Select]
pazar3.mk

Колку што знам не е бесплатен ???.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."