Author Topic: Табела со податоци на авто радија  (Read 668 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Табела со податоци на авто радија
« on: 06.03.2013, Wednesday, 19:17:20 »
Ексел документ, има за околу 2200 авто радија, за нај различни модели, кој процесор го користат, каква меморија има, каков код користи и така натака

Code: [Select]
https://hotfile.com/dl/197220857/88319a6/CarBase.zip.html
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!