Author Topic: Изработувам печатени плочки (ППК)  (Read 8177 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #15 on: 29.07.2014, Tuesday, 19:02:56 »
Последната тура - еден месец ме немаше во Скопје и во меѓувреме се собрале еден куп нарачки... :D
« Last Edit: 30.04.2018, Monday, 17:26:59 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #16 on: 22.09.2014, Monday, 19:07:38 »


« Last Edit: 30.04.2018, Monday, 17:27:16 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #17 on: 14.11.2014, Friday, 12:49:32 »
Уште едно прецртување и клонирање на фабричка плочка... ;)


плус уште нешто...
« Last Edit: 30.04.2018, Monday, 17:27:46 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1824
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #18 on: 15.11.2014, Saturday, 23:14:26 »
Браво, уметност :)
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #19 on: 16.11.2014, Sunday, 00:51:31 »
 ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #20 on: 21.02.2015, Saturday, 22:07:27 »
Мини серија...
плус нешто ситно...« Last Edit: 30.04.2018, Monday, 17:28:13 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline MarkoMK

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 929
 • Gender: Male
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #21 on: 23.02.2015, Monday, 22:12:39 »
Што ти е ова „ситново“ со напон од 10.000 волти ???  :) :)
Life is too short to remove USB safely ..

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #22 on: 23.02.2015, Monday, 22:37:16 »
Хаха, не е 10.000 туку 10,000V, иначе на плочката има прецизни напонски референци за 2,500 и 10,000V, ќе ја ставам во термички изолирана кутија и ќе ми служи за проверка на калибрацијата на мултиметри и сл... ;)
« Last Edit: 25.02.2015, Wednesday, 22:47:08 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #23 on: 29.03.2015, Sunday, 10:54:25 »
Уште една мини серија плус уште нешто ситно...

« Last Edit: 30.04.2018, Monday, 17:28:38 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #24 on: 09.06.2015, Tuesday, 10:02:33 »
Уште една мини серија...
Овој пат нешто и на витропласт, за промена... ;)

« Last Edit: 30.04.2018, Monday, 17:29:51 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline najdo

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 407
 • Gender: Male
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #25 on: 09.06.2015, Tuesday, 10:55:25 »
Поубо нешто досега немам видено, алав да ти е.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #26 on: 06.09.2015, Sunday, 23:37:02 »
Калаисан двостран витропласт:


Разно:И од сега па натаму по желба и silk screen:


« Last Edit: 30.04.2018, Monday, 17:30:38 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1824
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #27 on: 13.09.2015, Sunday, 15:48:26 »
Мислам дека добра идеа заслужува ладно пиво ;)
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline malkjos

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 81
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #28 on: 13.09.2015, Sunday, 16:22:43 »
Гледам на третиот пост имас ДелтаПулсе детектор. Го имам тројката да не си заинтересиран  ;) ?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Изработувам печатени плочки (ППК)
« Reply #29 on: 13.09.2015, Sunday, 16:41:44 »
Мислам дека добра идеа заслужува ладно пиво ;)

Заслужува, и повише од ладно пиво... ;) ;D

Гледам на третиот пост имас ДелтаПулсе детектор. Го имам тројката да не си заинтересиран  ;) ?

Не беше за мене плочката туку за еден член заразен со тоа :D, мене треската одамна ми помина, а ти ако сакаш може да отвориш една тема за тројката, да споделиш искуства и да продискутираме малце... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio