Author Topic: Како се подесува PIR сензор ZONA JQ-37-W  (Read 826 times)

Offline Toma

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1177
  • Gender: Male
  • Дали доблеста ви е приоритет...
Како се подесува PIR сензор ZONA JQ-37-W
« on: 31.05.2013, Friday, 23:24:54 »
Дали имате сознание како се подесува  PIR сензор ZONA JQ-37-W времето на вклучување (пример сијалица) колку време да свети па да се исклучи или... а посебно како се подесува LUX сонце-месечина... во однос на кој критериум!

Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -