Author Topic: Омилени филмови!  (Read 8604 times)

beethoven

 • Guest
Одг: Омилени филмови!
« Reply #75 on: 04.03.2014, Tuesday, 13:01:24 »
титаник и амадеус

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Омилени филмови!
« Reply #76 on: 12.04.2014, Saturday, 07:40:40 »
Просто и кратко: „ланецот на исхрана“ објаснет преку научно-фанатастичен филм. Претпоставувам дека ова не била целта на режисерот, но јас некако така го сфатив ;D.

Snowpiercer International Trailer (2013) - Chris Evans Movie HDГо гледав Pump Up The Volume, ми се допадна ;). Ме врати во тинејџерските денови (BTW, немав пиратска радио станица кога бев тинејџер ;D). Но, морам да признаам дека улога на повлечен средношколец не му одговара на Christian Slater ;D. Човекот кој се дере на радио и повикува на бунт... е тоа е Christian Slater ;) ;D.

Моја лична оцена: 7.5/10.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Омилени филмови!
« Reply #77 on: 22.06.2014, Sunday, 08:04:57 »
Monster (2003): грешка по грешка по грешка кои го ткаат животот на една жена до сериски убиец... не по своја волја се разбира... некогаш си принуден, поради една или друга причина... да „газиш по живи луѓе“... некогаш фигуративно, некогаш буквално... а понекогаш и двете.
« Last Edit: 22.06.2014, Sunday, 08:07:09 by GigaWatt »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Омилени филмови!
« Reply #78 on: 22.06.2014, Sunday, 12:56:38 »
Филмов ви го препорачувам да го гледате интересен е, и плус лесен е за гледање не замара а сепак има за што да се размислува

Adams Apples trailer
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Омилени филмови!
« Reply #79 on: 10.03.2018, Saturday, 05:45:10 »
Обавезно да го гледате ;) ;D.

It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Омилени филмови!
« Reply #80 on: 24.03.2018, Saturday, 03:33:36 »
Како да ја читам Ана Каренина повторно... ја прочитав бидејќи ја мразев... исто Војна и мир.

It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."