Author Topic: Приклучување монитор на DVD плеер  (Read 3004 times)

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 103
Одг: Приклучување монитор на DVD плеер
« Reply #15 on: 03.11.2013, Sunday, 22:35:19 »
Вреди да се проба, ако не пробаш нема да успееш... утре ке пробам.. па ке ви кажам што сум напраил.

Offline DrTubeR

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 70
 • Gender: Male
Одг: Приклучување монитор на DVD плеер
« Reply #16 on: 10.07.2014, Thursday, 09:40:36 »
И успеа ли?

Значи , ретко по форумиве ќе видиш задоволни луѓе кои го кажале решението како некои членови од форумов :(

Offline trtkolo

 • Нов член
 • *
 • Posts: 14
Одг: Приклучување монитор на DVD плеер
« Reply #17 on: 10.07.2014, Thursday, 22:06:12 »
Пу пу скраја да е да не се запалил шизиков нели го нема да пише нешто

Offline MarkoMK

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 929
 • Gender: Male
Одг: Приклучување монитор на DVD плеер
« Reply #18 on: 11.07.2014, Friday, 00:10:12 »
Јас ја имам направено оваа шема и не ми работеше..  :(
Life is too short to remove USB safely ..

Offline DrTubeR

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 70
 • Gender: Male
Одг: Приклучување монитор на DVD плеер
« Reply #19 on: 11.07.2014, Friday, 14:18:18 »
Затоа и пишав ...