Author Topic: Продавам непотребни работи  (Read 26008 times)

Offline Hahahaha

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 692
Одг: Продавам непотребни работи
« Reply #135 on: 09.10.2017, Monday, 21:07:02 »
178. Адаптери на излез даваат 7 волти 3.4 ампери. Адаптерите се од апаратчиња за платежни картички во продавници. Адаптерите се многу малку користени и се сменети поради нови апаратчиња. Цена на едно 150 денари.
ПРОДАДЕНО179. Ласерски принтер Canon LBP2900 сочуван и во исправна состојба, пред три дена му сменив тонер. Цена 2200 денари.
P.S. Имав во огласов објавено кондензатори 10.000uF на 350V таму ми се пишани по 800 денари, сега им ја намалувам цената на 500 денари од парче, ако ги сака некој може да се договориме.
« Last Edit: 08.03.2018, Thursday, 15:44:55 by Hahahaha »

Offline Hahahaha

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 692
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #136 on: 17.04.2018, Tuesday, 00:31:04 »
180. Торусен трансформатор - примар 220 волти - секундар 2х50 волти - моќност 550W. Цена 3000 денари
3dq" border="0
viber image" border="0

181. Две плочки за појачало APEX B500 фалат само побудните транзистори, отпорниците и излезните транзистори. Цена 500 денари двете плочки.
30184456 10216526221813217 161839568 n" border="0

182. Ламинатор А4 формат исправен. Цена 400 денари
30184750 10216526222693239 1122779330 n" border="0

183. Различни релиња. Има со разлилни напони и различни контакти, севкупно се сторина релиња. Цена 1400 денари
30184638 10216526222293229 1073330656 n" border="0

184. Кутија, јас во неа го имам започнато проектот двојно стабилизирано регулирано напојување. Нејзините димензии се 23х16.6х13(ДхШхВ). Заедно со неа има и трафо кое ги дава следните напони: 2х28 волти и 4х6 волти (400 вати вкупно). Цена на се заедно 2000 денари, посебно 400 денари кутијата и 1800 денари трафото
30422301 10216526222093224 256401452 n" border="0
30421666 10216526222653238 1700299429 n" border="0