Author Topic: Известување 18.11.2013  (Read 1864 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6242
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Известување 18.11.2013
« on: 18.11.2013, Monday, 00:27:43 »
Не е дозволено пишување на латиница на форумот под изговор дека пишувате од мобилен телефон. Таквите постови ке бидат бришени, а по потреба ке бидете и санкционирани. Во правилата јасно стои под кои услови може да се користи латиница, и тоа ако членот е во странство и на компјутерот времено нема кирилична поддршка, ако членот е од некоја поранешна југословенска република, ако на членот му е расипан компјутерот и за привремено сака да напише нешто со што ке има полза некој друг член од форумот а никако, си лежам во кревет и ме мрзи да станам и да го уклучам компјутерот па ајде ке пишам од мобилен на латиница некој глуп и безполезен пост и на крај ке допишам: od mob, и завршена работа. Сум се оправдал со тоа. Така не бива!
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.