Author Topic: CadSoft Eagle 6.5.0  (Read 691 times)

Offline stru4nak

  • Нов член
  • *
  • Posts: 46
CadSoft Eagle 6.5.0
« on: 07.12.2013, Saturday, 13:08:25 »
Најновата верзија на CadSoft Eagle 6.5.0 добра програма за цртање на шеми и плочкиЛинк за симнување trial verzija:
Code: [Select]
ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/6.5/eagle-win-6.5.0.exeКој сака крак за програмата пишете ми во порака.
« Last Edit: 08.12.2013, Sunday, 12:34:48 by stru4nak »

Offline szarko05

  • Нов член
  • *
  • Posts: 5
  • Gender: Male
Одг: CadSoft Eagle 6.5.0
« Reply #1 on: 04.02.2014, Tuesday, 14:52:56 »
Мене ми треба кракот за овој програм, ќе може да го добијам.
Однапред ти благодарам.