Author Topic: Да ми се отклучи темата за алансерот ( алтернаторот)  (Read 606 times)

Offline daniel spasovski

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1331
 • Gender: Male
Значи и ја сум за ќутек   :(.. Погрешно разбрав од другарот .. А и нема логика .. ама на кој да му текне .. Не се работи за алансер .. Се работи за алтернатор од голф 2 (Iskra) Па дали може да ми го промените насловот таму и да ја отвориме темата одново и да се избришат сите мислења ?  :-\ Извинете уште еднаш , небеше намерно .. но ете се случува ..  :P :P  :-[

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Отвори си нова тема таму со точни податоци
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!