Author Topic: Move balance за делови  (Read 201 times)

Offline didy

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 411
  • Gender: Male
Move balance за делови
« on: 28.12.2013, Saturday, 13:26:08 »
Купувам huawei U8600 за делови, под услов дисплеот со тачот да е здрав!.