Author Topic: P-Channel MOSFET SOT23  (Read 218 times)

Trolko

  • Guest
P-Channel MOSFET SOT23
« on: 29.01.2014, Wednesday, 01:06:35 »
Да не има некој случајно 10 парчиња (минимум) п-канални мосфетчиња во sot23 кукиште за продавање ?

Минимум би требале да се за 0.5 ампери, што повеќе толку подобро :)