Author Topic: За спамирањето и слично....  (Read 1284 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Одг: За спамирањето и слично....
« Reply #15 on: 01.02.2014, Saturday, 19:44:26 »
Хакер  не е исто што и *сметало*.Нема врска хакирањето  со лажењето.Еднаш станал член под еден ник,па сме го банирале,па се пријавува со втор,трет... Па не пиеме нафта,како некој рече,доволни се две реченици и да знаеме кој е кој и што намери има.Проблеми стануваат кога човекот започнува да досадува со некои свои фикс идеи,да навалува,да се лути,да навредува, или  да * меша бабии жаби* ;D.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.