Author Topic: Каде може да се најде фото спреј 20 +  (Read 623 times)

Offline szarko05

  • Нов член
  • *
  • Posts: 5
  • Gender: Male
барав во логинг, повеќе не се увезувал бил забранет заради ????

дали може да се најде замена за ова и каде?
« Last Edit: 06.02.2014, Thursday, 09:26:44 by GigaWatt »

Offline Bojan

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3213
  • Gender: Male
  • Turn it ON and keep it ON
Одг: каде може да се најде фото спреј 20 +
« Reply #1 on: 06.02.2014, Thursday, 01:58:37 »
пишав во некоја друга тема, БИ требало да има во Гац таков спреј
Теоријата е ,кога се знае се,а ништо не функционира.Праксата е кога се функционира ,а не се знае зошто.Ние во Македонија успешно ја спојуваме теоријата и праксата ,при што ништо не функционира и никој не знае зошто!!!
(позајмено од batka)