Author Topic: Клипчиња  (Read 86060 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Клипчиња
« on: 24.10.2009, Saturday, 17:00:54 »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: Клипчиња
« Reply #1 on: 08.12.2009, Tuesday, 00:18:39 »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Клипчиња
« Reply #2 on: 20.12.2009, Sunday, 16:37:30 »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: Клипчиња
« Reply #3 on: 21.01.2010, Thursday, 22:15:24 »
« Last Edit: 21.01.2010, Thursday, 22:19:28 by DX-er »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Клипчиња
« Reply #4 on: 01.06.2010, Tuesday, 20:02:07 »
Eurovision 2010 The Macedonian interview Gjoko Taneski

Ѓоко имал глушец в соба и му се јавил на рецепција :- du ju nouv tom end dzeri ?
--EPA DZERI

( во хотел е ова )
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #5 on: 01.06.2010, Tuesday, 21:28:30 »
aaaaa... Ѓоко The Fish Танески... хахаххаах ;D ;D ;D
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Bojan

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3213
 • Gender: Male
 • Turn it ON and keep it ON
Одг: Клипчиња
« Reply #6 on: 12.06.2010, Saturday, 18:31:06 »
just do it....

Scooter - Move Your Ass

Споено мислење: 12.06.2010, Saturday, 18:46:30
Beyonce Single Ladies Dance
« Last Edit: 12.06.2010, Saturday, 18:46:30 by Bojan »
Теоријата е ,кога се знае се,а ништо не функционира.Праксата е кога се функционира ,а не се знае зошто.Ние во Македонија успешно ја спојуваме теоријата и праксата ,при што ништо не функционира и никој не знае зошто!!!
(позајмено од batka)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #7 on: 12.06.2010, Saturday, 18:47:59 »
Леле, какви асистентки имаат научниците, штета што во реалниот живот не е така, хахахахаха ;D ;D ;D. Мислам на тоа спотот на Scooter.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #8 on: 19.06.2010, Saturday, 19:04:53 »
Сега малку ќе трујам со поалтернативни работи, ама морам, таков ми е денот ;D.

Polynomial C
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #9 on: 24.06.2010, Thursday, 13:45:13 »
Малку chill-out, колку за промена ;).

Hol Baumann - We Are Analog
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #10 on: 29.06.2010, Tuesday, 05:25:30 »
Passover (Premin)

Споено мислење: 30.06.2010, Wednesday, 16:04:11
Кој ја нема чуено, дефинитивно треба да ја чуе... мој најомилен Македонски бенд ;).

Anastasia - Before The Rain
« Last Edit: 30.06.2010, Wednesday, 16:04:11 by GigaWatt »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #11 on: 01.07.2010, Thursday, 19:08:28 »
Lady Gaga e аматер во стајлинг ви споредба со нашата Сузе.. хахахахаха ;D ;D ;D

Suzana Spasovska ''Moeto mace''
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Клипчиња
« Reply #12 on: 01.07.2010, Thursday, 21:53:11 »
да се посмееме малку
Solunski Patrdii - Lapnikandilo

Humor vo Prilep---DJumerko
« Last Edit: 01.07.2010, Thursday, 21:56:04 by Devil »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #13 on: 01.07.2010, Thursday, 22:27:10 »
„Покрај секое име ставале и бројка ради подобра евиденција“... ХАХАХАХАХХА ;D ;D ;D
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Клипчиња
« Reply #14 on: 05.07.2010, Monday, 13:18:39 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."