Author Topic: Барање до администраторите  (Read 589 times)

Offline izotop

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 357
Барање до администраторите
« on: 07.04.2014, Monday, 19:48:56 »
Барам од администрација да се избрише (блокира) никот Izotop  да немам пристап до мојот профил  повеќе .
Немам намера повеќе да го посетувам македонскиот форум за Електроника .
Поздрав .

Offline ShAdOw

 • Глобален Модератор
 • Експерт
 • *****
 • Posts: 882
 • Gender: Male
 • shadow@elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Барање до администраторите
« Reply #1 on: 07.04.2014, Monday, 19:55:53 »
Ако сакаш кажи ја причината поради која ја донесе оваа одлука, можеби ќе се најде решение ако има некаков проблем.
Јас со моето знаење несебично помагам на другите на кои им е потребна помош. Кога ќе дојдеш да читаш на форумот не дреми и не биди скржав помогни! Нема ништо лошо да ти се случи ако споделиш знаење со некој друг.