Author Topic: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић  (Read 1278 times)

Offline yu2myg

 • Нов член
 • *
 • Posts: 8
Радио пријемници са 500 шема - Јеротић  

Code: [Select]
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1398974915
« Last Edit: 05.05.2014, Monday, 15:07:15 by ShAdOw »

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Радио пријемници са 500 шема-Јеротић
« Reply #1 on: 05.05.2014, Monday, 10:23:37 »
Корисна книга, ќе ми се најде кога поправам лампашки радија, фала yu2myg... ;)
« Last Edit: 05.05.2014, Monday, 13:32:36 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Jovicar

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 143
Одг: Радио пријемници са 500 шема-Јеротић
« Reply #2 on: 05.05.2014, Monday, 11:31:30 »
Корисно  :D

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 574
 • Gender: Male
Одг: Радио пријемници са 500 шема-Јеротић
« Reply #3 on: 05.05.2014, Monday, 12:34:36 »
Добра е за аматери  :D

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 257
 • Gender: Male
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #4 on: 05.05.2014, Monday, 15:02:40 »
Браво бе бате од мене имаш чиста 10ка. Ова сега што го објави чера до  касно го копирав во компјутер од 16часот до 21часот на другар ми му здосадив со скенирање страници на истата книга и тоа успеав да скенирам само 70 шеми хихих. Кога ке му кажам дека ја има за симнување ке ме убие  вчера и звончето безжично фрекванцијата се поклопи со на комшијата кога звонат кајнего и во комшии звони малку му беше тоа сега ова  за симнуење кога ке му кажам ке ме пцуе до пцуење. хеххехех но ок е браво.
« Last Edit: 05.05.2014, Monday, 15:08:47 by ShAdOw »

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #5 on: 05.05.2014, Monday, 15:23:07 »
Диме,да знаев за овој линк не ти ја давав книгата! (да не се мачиш  :D :D :D :D)
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 257
 • Gender: Male
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #6 on: 05.05.2014, Monday, 15:59:47 »
Ајде де ете види кога сака сака кога не небе не бива и крај.Ама јака случка испадна чера загинавме додека се скенираше.Деновиве ке ти ја вратам ке поминам и да се видиме.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10859
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #7 on: 06.05.2014, Tuesday, 17:35:30 »
Еве и mirrors.

Code: [Select]
https://app.box.com/s/qubeyw1el86bjjcmalci
Code: [Select]
https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/1C5A67F58CFD4A05A901BD52A8CC2B12Y
« Last Edit: 31.07.2014, Thursday, 02:09:32 by GigaWatt »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline didy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 411
 • Gender: Male
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #8 on: 06.05.2014, Tuesday, 19:14:40 »
И од мене една 10-ка
Иако е од постар датум сепак е нешто што треба да се има. ОД овие шеми се почна со електрониката на овие простори, и тоа што го има денес е нивни наследник.

Добра е за аматери  :D

Атанас ти се роди професионалец ? Респектирај се што било добро иако не е фо функција. Иако има најсовремени начини на комуникација сепак знаменцата на бродовите стојат и се користат, сигурно не е за забава.  :)
« Last Edit: 07.05.2014, Wednesday, 00:34:24 by GigaWatt »

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #9 on: 06.05.2014, Tuesday, 21:38:54 »
Браво за книгава од Зоран Јеротиќ.Ги има шемите за касетофоните. ;) ;D
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline DrTubeR

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 70
 • Gender: Male
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #10 on: 30.07.2014, Wednesday, 11:10:27 »
Може некој да ми даде валиден линк, ве молам?

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #11 on: 30.07.2014, Wednesday, 12:49:22 »
Вториот линк е валиден -фајлот е 79,62 Mb и може да се превземе.Можеби кај тебе нешто не е во ред со оперативниот.
« Last Edit: 31.07.2014, Thursday, 00:28:55 by batka »
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline DrTubeR

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 70
 • Gender: Male
Одг: Радио пријемници са 500 шема - Јеротић
« Reply #12 on: 31.07.2014, Thursday, 09:02:40 »
Така е ... ја ли CheckPoint, ја ли  Isa Server .... ама еве ... преку модбилен си го симнувам.

Фала многу!