Author Topic: Програмери/Freelancers  (Read 423 times)

Offline mile.08914

  • Нов член
  • *
  • Posts: 0
Програмери/Freelancers
« on: 06.05.2014, Tuesday, 12:53:21 »
Venus Art e.U  Wiena за работа во Австрија и Германија бара мотивирани и талентирани Web Програмери и Freelancers кои имаат работно искуство во Web Програмирање и желба за учење и усовршување на нови технологии.


Познавање на следниве технологии

• .NET  (C#, ASP.NET, ASP.NET MVC, Web API, Razor) и NodeJS
• Entity Framework, LINQ,  SQL Server 2012,  Structure Map,  Ninject,  Unity. ORM Frameworks
• JavaScript, Knockout JS, Durandal JS, Angualr JS,  HTML5, AJAX,  Design Patterns, CSS3.
• MSpec, NUnit, QUnit JS, Jasmine, Karma, Phantom JS,  Version Control TFS.Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

•   Високо образование - Компјутерски Науки или повеќе (магистер)
•   Работно искуство преку 3 години во Web Програмирање
•   Напредно познавање на Англискиот Јазик
•   Познавање на Германскиот Јазик е предност
•   Поседување на Бугарско државјанство е предност.
•   Тимска работа и добри комуникациски вештини
•   Посветеност кон работата, технолошка љубопитност и подготвеност за усовршување
•   Искуство во развој на софтверски решенија базирани на горенаведените технологија
На кандидатите им нудиме:

•   Работа како Freelancers
•   Вработени во фирма од Австрија и Германија ако имате Бугарско државјанство
•   Обезбедена работна дозвола ако имате Македонско државјанство
•   Обезбедна пријава и смештај во Австрија
•   Можност за работа од дома со привремено патување во Австрија и Германија
•   Значително високи месечни примања
•   Континуирано стручно усовршување и професионален развој
•   Работа на големи проекти
•   Работа во квалитетен и амбициозен тим на експерти
•   Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
•   Стимулативни примања

ОГЛАСОТ ВАЖИ ЗА СИТЕ КАНДИДАТИ БЕЗРАЗЛИКА ОД КОЈ ГРАД ПОТЕКНУВААТ.


Својата Професионална биографија (CV), задолжително на англиски и македонски јазик,
можете да ја испратите на следната e-mail адреса: office@venusartist.net
со задолжителнa назнака "Програмер/Freelancers"
Лице за контакт: Миле Давитковски
тел: 077 976 288 (+389 77 976 288)

Рок за аплицирање: 15.06.2014 година.
САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани
« Last Edit: 06.05.2014, Tuesday, 14:22:36 by LordZi »