Author Topic: Книга ТВ-техника и нејзино сервисирање ЕМИТЕР  (Read 429 times)

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 103
Дечки, не можам да ја најдам книгава, дали ја има некој оваа книга ?!

Code: [Select]
http://emiter.com.mk/kniga_poveke.php?kniga_id=8
Доколку ја има, би му бил пре пре благодарен доколку ми каже и ми ја испрати било во ел Формат или некоја копија од книгата.
Или може некоја слична книга на оваа ама да биде на МК или на Српски.

П.С. не знам дали е на соодветно место темава.

Ви благодарам.
« Last Edit: 26.05.2014, Monday, 17:12:56 by ShAdOw »

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Пиши ми го твојот мејл на ПП.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio