Author Topic: Продавам UPS poercom модел UPS BNT-400A  (Read 459 times)

Offline stefan1984

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 116
Продавам UPS poercom модел UPS BNT-400A
« on: 27.07.2014, Sunday, 18:16:53 »
Продавам УПС од брендот Powercom модел UPS BNT-400A
нема батерија и има прегорен осигурач 500 денари

Споено мислење: 28.07.2014, Monday, 02:54:18
400 денари
« Last Edit: 28.07.2014, Monday, 02:54:18 by stefan1984 »