Author Topic: Ваша колекција на ТВ Серии + Размена  (Read 2635 times)

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Одг: Ваша колекција на ТВ Серии + Размена
« Reply #15 on: 02.12.2014, Tuesday, 17:12:17 »
Code: [Select]
http://www.filmovix.net/serije/
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline Lux

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 338
Одг: Ваша колекција на ТВ Серии + Размена
« Reply #16 on: 02.12.2014, Tuesday, 17:27:37 »
А кај се овде турските серии ;D

-се шалам,браво батка,одлично за гледање,баш голем избор.
Боже чувајме од пријатели,од непријатели сам ќе се чувам.

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Одг: Ваша колекција на ТВ Серии + Размена
« Reply #17 on: 02.12.2014, Tuesday, 17:48:10 »
Секој спрема амбициите и можностите. ::)
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline Otpor

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 159
 • Gender: Male
Одг: Ваша колекција на ТВ Серии + Размена
« Reply #18 on: 02.12.2014, Tuesday, 19:22:56 »
Не беше овај али и овај е супер,можи подобар..Тој знам почнуваше со О..да ти текни кој беше ? Како и дае ,фала..
,,Алчните за пофалба секогаш имаат мали заслуги,,

Плутарх, двесте и кусур и некоја година П.Н.Е