Author Topic: CadSoft Eagle 7.1.0  (Read 482 times)

Offline stru4nak

  • Нов член
  • *
  • Posts: 46
CadSoft Eagle 7.1.0
« on: 31.08.2014, Sunday, 23:01:56 »
Излезе новата верзија на CadSoft Eagle 7.1.0 а еве и кои нови работи ги има истата
Code: [Select]
http://www.cadsoftusa.com/neu-in-v7/Симнување на инсталациата на линкот подолу на кој му треба крак по ПП.
Code: [Select]
https://www.mediafire.com/folder/661xxy85v2dly/CadSoft_Eagle_7.1.0