Author Topic: Видливост на шемите на форумов  (Read 3618 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Одг: Видливост на шемите на форумов
« Reply #45 on: 03.12.2014, Wednesday, 14:55:47 »
Предлогот за архивата е исполнет, се наоѓа скоро најдолу на форумот

http://elektronika-mk.net/index.php?action=forum#20

Има неколку теми на кои треба да посветите мало внимание кога се работи со архивата
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!