Author Topic: Декодирање LG T-385  (Read 398 times)

Offline Lux

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 338
Декодирање LG T-385
« on: 09.11.2014, Sunday, 10:55:41 »
Станува збор за  LG T-385 со IME I 35316-05-098630-7 работи само на вип,дали може некој да ми каже NCK код за мрежно отклучување,читав дека можи со код генератор и сервер,гледав нешто и на јутуб,али несакам со ова да се расправам.
па ако се занимава некој со мобилниве помош,ако не ќе постои некое време додека да појдам вград на сервис.позз.
Боже чувајме од пријатели,од непријатели сам ќе се чувам.