Author Topic: Отворање Архива за теми без целосна документација  (Read 1017 times)

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Како што кажува насловот, се работи за предлогот од оваа тема

http://elektronika-mk.net/index.php?topic=12705.0

Сега да гласаме што мислите вие членовите, измина прилично време од поставувањето на барањето, мислам дека сите горе долу си кажаа што мислеа, ако имаа пак нешто да кажат нека пишат во другата тема, оваа нека остане само поради анкетата.
« Last Edit: 26.11.2014, Wednesday, 21:22:18 by Devil »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline Lux

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 338
Архива за застарени теми и теми без целосна документација-мислам дека насловот можи е грешка и мислам подобро би било -Архива за теми без целосна документација-

-Јас сум за.
« Last Edit: 26.11.2014, Wednesday, 21:22:30 by Devil »
Боже чувајме од пријатели,од непријатели сам ќе се чувам.

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Променето, фала за предлогот :D

И немој да заборавиш да гласаш на анкетата погоре
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1177
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Да гласам! Само ми страв дека и оваа анкета ќе заврши без завршница и без образложение од страна на администрацијата!
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=11705.0
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Тоа е друга тема,таа тема барам малку поинаков пристап затоа што е малку осетлива тема
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
Бидејќи имаме 20 присутни 80% гласале 14 се за 1 е воздржан 1 е против предлагам амандманот да се усвои :) (опрости администрацио)

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
По правило би требало да почекаме до 3-ти за да биде една недела отворена анкетава, ама како што ми изгледа тие се горе долу гласовите така да до крајот на делава ќе остани отворена, не верувам дека нешто критично ќе се промени во гласовите.
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
Па и тие што ќе пригласаат натака поголем дел ќе бидат влези-излези ... xD Мислам дека имате увид од прилика кои се членовите, мада се слагам да е една недела гласањето.

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Отворена е архивата на форумов

http://elektronika-mk.net/index.php?action=forum#20
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!