Author Topic: Случајни муабети  (Read 284662 times)

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2706
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Случајни муабети
« Reply #6600 on: 13.06.2018, Wednesday, 13:11:10 »
Фала, поубав да си купиш... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline DL1BT

 • Нов член
 • *
 • Posts: 21
Re: Случајни муабети
« Reply #6601 on: 13.06.2018, Wednesday, 19:17:53 »
Аха, ме зачуди сликата, но после тоа видов дека немаш временска база како плагин :-) Ако начекам некоја по огласиве ќе ти препратам, ако планираш да си набавуваш :)

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2706
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Случајни муабети
« Reply #6602 on: 13.06.2018, Wednesday, 22:27:44 »
Ваков го добив, со овие модули што ги гледаш на сликите... :D Може да пратиш линк ако начекаш некое интересно модулче, иако уште не сум на чисто дали ќе го задржам или ќе оди на продажба... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio