Author Topic: Теми кои треба да се преместат во архива  (Read 3195 times)

Online Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Тука поставувајте линкови од темите кои сметате дека треба да бидат преместени во архива.

За одредени теми можно е да треба да објасните подетално зошто сметате дека таа тема треба да се архивира.
За таа цел користете ја темата која е наменета за дискусии.
Линк до темата за дискусии:

http://elektronika-mk.net/index.php?topic=12820.0
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline KiloVolt

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 719
 • Gender: Male
 • Високонапонски Фанатик
На оваа и фали многу материјал, само што авторот на темата го нема неколку години...
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=4614.0
« Last Edit: 03.12.2014, Wednesday, 18:07:01 by KiloVolt »
Temporary things have a nasty habit of becoming permanent.

High voltage experimenting is like the mafia, once you're in, you ain't getting out!

Never underestimate the power of stupid people in large groups.


Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Премесетени се сите во архива.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Lux

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 338
во оваа тема не се гледаат ни шеми ни слики.
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=929.0
Боже чувајме од пријатели,од непријатели сам ќе се чувам.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Преместено, сликите биле ставени на Pic.mk кој веќе не постои, затоа не се гледаат.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Lux

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 338
Нема шема и слика.
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=7807.0


Споено мислење: 21.01.2015, Wednesday, 09:59:31
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=7468.0
« Last Edit: 21.01.2015, Wednesday, 09:59:31 by Lux »
Боже чувајме од пријатели,од непријатели сам ќе се чувам.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Преместени.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Lux

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 338
Боже чувајме од пријатели,од непријатели сам ќе се чувам.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Преместено.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio