Author Topic: Книга Ozvucavanje - Husnije Kurtovic  (Read 584 times)

Offline slidermc

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
Книга Ozvucavanje - Husnije Kurtovic
« on: 09.12.2014, Tuesday, 22:06:33 »
Како што ветив дека ке ја скенирам и прикачам па еве ја. Книгата е во два дела, првиот дел е повеке посветен за физика на акустиката а вториот дел за правила на озвучување простори. Еве го првиот дел.

Code: [Select]
https://app.box.com/s/gw8ok161hkopdnn0va0f
« Last Edit: 09.12.2014, Tuesday, 22:55:54 by slidermc »