Author Topic: Продавам LCD дисплеј и кутивчиња  (Read 338 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Продавам LCD дисплеј и кутивчиња
« on: 27.12.2014, Saturday, 19:55:43 »
Продавам 8-9 LCD дисплеи 2х8 карактери, компатибилни со hd44780, така да можете слободно да ги ставите скоро сегде :P

Сите се нови воопшто не се користени, доаѓаат во оригиналното пакувањеПродавам 10 вакви кутивчиња (види слика подолу)
има простор за 8 копчиња, и 3 лед диоди од по 3мм (барем отворите се толкави), има отвор доколку се ставаат редни клеми да може да се пристапи до штрафчињата, од позади има пластиче со кое може да се прицврсти на шина, пр. покрај табла со осигурачи, напред има отвор за дисплеј.


За цените контактирајте ме по приватна порака
« Last Edit: 27.12.2014, Saturday, 19:57:26 by Devil »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!