Author Topic: Туторијал на кварови за ТВ апарати тип VESTEL  (Read 422 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Ако имате проблем со некој ТВ апарат од овој тип ,тука има одлично разработена табела на кварови по број на  шасија итн.

Code: [Select]
http://www.network54.com/Forum/599559/message/1201472549/VESTEL+TV+CHASSIS+REPAIR+TIPS-
« Last Edit: 05.01.2015, Monday, 02:07:08 by GigaWatt »
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.