Author Topic: Може ли некој да ми помогне околу вредноста на отпорникот на сликата ?  (Read 710 times)

Offline OggY

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Отпорникот е од машина за перење BOSCH WFF 1200 (програматор).

« Last Edit: 17.01.2015, Saturday, 21:30:51 by GigaWatt »

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1177
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Овој ли е програматорот и дали делот е обележан со R34 или R71.

« Last Edit: 18.01.2015, Sunday, 05:43:09 by GigaWatt »
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline didy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 411
 • Gender: Male

Offline OggY

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Изгледот е ист, но ознаките на етикетата се различни (0512 07657 / b007786ab8) а изгорениот отпорник е со ознака R34. Може ли да ми ја кажеш вредноста на R34 и R73 и да ми пратиш од која може појасно да се видат боите?
Ти Благодарам