Author Topic: Збирка руски УКТ предаватели - буби  (Read 2105 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Збирка руски УКТ предаватели - буби
« on: 24.01.2015, Saturday, 16:53:54 »
Ова книга беше  некаде 90-тите години светски хит.Насловена е како * Шпиунски предаватели* ама сепак е добра за учење на оснивите на предавателната УКТ техника.Бидејќи е на руски јазик,ако некој има потешкотии со конструкцијата нека отвори тема во *Предаватели* па ке му помогнам и со превод и околу изработката.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.