Author Topic: Носталгија и потсетување на старите времиња со компјутерите (PC ветерани)  (Read 4450 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Во 90ти те години цените на компјутерите и компонентите беа во долари. Може некој се сеќава :)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 574
 • Gender: Male
Ние помладиве што да зачуваме? Нешто кинеско ?

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Нема поента веќе, премногу брзо се менува технологијата. Сега е супер, за 3 години е веќе старо.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline didy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 411
 • Gender: Male
Што е тоа на првата слика во долниот лев ќош? И јас имам такви слични неозначени и само така ги чувам ако успеам некогаш да дознаам што се... ;)

Линија за каснење на сигналот во црно бело, додека се обработи бојата, кажано народски.

Code: [Select]
http://www.digikey.com/product-detail/en/DS1L5VJA00S-C/408-1122-ND/966403
« Last Edit: 27.02.2015, Friday, 22:11:25 by ShAdOw »