Author Topic: Продавам матричен принтер  (Read 293 times)

Offline aleksandar94

  • Ентузијаст
  • **
  • Posts: 74
  • Gender: Male
Продавам матричен принтер
« on: 22.02.2015, Sunday, 10:34:23 »
Продавам матричен принтер Fujitsu DL700 користен во домашни услови, работи одлично на Windows XP, може да печати и на обична и на перфорирана хартија, многу побрз од Epson принтерите и поевтин рибон. со него оди LPT кабел, рибони и корисничко упатство. Цена: 1200 денари
Подетално инфо (избришано од администрација)


« Last Edit: 22.02.2015, Sunday, 10:52:01 by LordZi »