Author Topic: Фреквенцметар со LED дисплеј од Емитер 4/1998  (Read 526 times)

Offline Otpor

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 159
 • Gender: Male
Да прашам,дали некој го има правено овај фреквенцметар и дали работи,оти случајно ги најдов плочките составени,уште ми фалат ЛЕД-овите,дали да ги купувам и да го собирам,или да го растурам ?
Ич не ми текнува зошто сум го баталил тогаш,скоро 17  :o год.поминаа
Е сега...изгледа ова важи за постариве членови
« Last Edit: 23.02.2015, Monday, 16:28:57 by GigaWatt »
,,Алчните за пофалба секогаш имаат мали заслуги,,

Плутарх, двесте и кусур и некоја година П.Н.Е

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Не гледам зошто не би работел...
Во целата кострукција едино е проблематичен за наоѓање ICM7216D, кој веќе го нема, и прескалерот U664B, кој го има, ама кошта скоро 400ден. во логинг... :o Ако ги имаш нив и ако ти се склопени плочките како што викаш, нема што да се размислуваш за осум дисплеи... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio