Author Topic: Прашање за форумот  (Read 1200 times)

Offline Zan

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 789
Прашање за форумот
« on: 04.03.2015, Wednesday, 22:36:39 »
Сакам да прашам дали е можно, лентата со копчиња (Почетна, Форум, Пребарај, Профил итн.) што се наоѓа најгоре на секоја страна, да се постави уште еднаш, и да ја има и најдоле на секоја страна?
На некои форуми има таква можност, и полесно е за движење низ форумот. Откако ќе стигнам до крај на страницата, не мора да се вратам најгоре за да отворам друга страница.
Жан

Offline Z31GH

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 709
  • Gender: Male
Одг: Прашање за форумот
« Reply #1 on: 05.04.2015, Sunday, 19:53:48 »
Нема потрба. Доколку немаш приметено, кога ќе стигнеш најдолу кај "страница" ќе заприметиш дека пишува оди горе, кликни таму и за момент те носи најгоре.
Hams do it! With Frequency

Offline Zan

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 789
Одг: Прашање за форумот
« Reply #2 on: 05.04.2015, Sunday, 21:59:56 »
Да, ја знам таа опција, но не оди сосема до горе. Како и да е, не е голем проблем.
Жан