Author Topic: Продавам Трафа , Ладилници , кондензатори  (Read 427 times)

Offline daniel spasovski

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1331
  • Gender: Male
Два кондензатора - 5600 uF 42V - Двата за 300 денари - Оригинал Јапонски - NICHICON :)
Една далечинска Volume Controla , исправна , а другото е само потенциометарот ( исправен ) :) -

Двете работи за 300 Денари

Ладилник 1
Ладилник 2
Ладилник 3
Сите ладилници 400 денариТрафо 1 - 250 денари - Напон 16V AC

Tрафо 2 - 1000 денари - Напони :  2 X 25 VAC ; Помошни напони - 2 x 8V AC , 2x14V AC , 13V AC
3. Две идентични трафоа  - 20V AC - 300 денари двете :)


Трафо 4 - 17.5V AC - 200 денари

Сите работи топтан цена - 2500 :)

Цените не се фиксни , кој е заинтересиран , нека пише инбокс , за цена ке се договориме :D Иначе може и замена да направиме за трафо 2x17V AC 200W или ладилници :D

Споено мислење: 09.03.2015, Monday, 20:59:45
Сите работи топтан - 2000 денари - последна цена :D
« Last Edit: 09.03.2015, Monday, 20:59:45 by daniel spasovski »