Author Topic: Изработувам печатени плочки (ППК) - by Hahahaha  (Read 2318 times)

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Изработувам печатени плочки со тонер-трансфер постапка. Плочката можам да ја изработам од било кој фајл (pdf, sprint, eagle...), по договор може да се испрати и слика од плочката па да се нацрта :)
Цена:
2.5 денари cm2 пертинакс премалкана со заштита
4 денари cm2 витропласт премачкана со заштита
Бушењето на плочките е со бургии од 0.5мм па нагоре, доколку во нарачката не е нагласено со која бургија да се бушат дупките ги бушам сите со 0.8мм, додека пак дупките што се за држење на плочката ги бушам со 3мм. Рокот на изработка на една плочка е 7 дена. Плочките ги сечам во секаков облик. Исто така вршам и прецртување на веќе готови плочки т.е. клонирање на готова плочка, цена по договор. За поголема количина на плочки може да се преговара околу цената. За да се направи нарачка немора од една плочка да се прават 10 парциња, правам и по еден примерок од било која плочка.
Неколку слики од изработни, има многу само овие ги најдов :)
[/url]« Last Edit: 22.04.2016, Friday, 21:44:52 by Hahahaha »

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Нешто од последната тура :D

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Последна тура  :)

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Една од последните порачки

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Некои од последните :)

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Нешто од последните нарачки :)


Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
последна тура

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Нешто од последните тури

p.s. не ми замерувајте ама камерата на телефонов и воедно и телефонот е ужасна ;D

со секоја нарачана плочка, доколку имате да пратите следува гратис силкскрин принатање :D
« Last Edit: 16.01.2017, Monday, 00:17:30 by Hahahaha »

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Плочки за Јаги антена со текст по нарачка на последната плочка
Од дадена шема до нацртана плочкаНеколку обични плочки
Голема нарачка - 1500 парчиња плочки за основни училиштаНешто двослојно


Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Спијат антенчињава и солидно дебела бакарна површина како што треба убаво другар многу ;D 8) Оо и нарачка си имал топ а кажи ми тоа на шемата што ѓавол е онака видов па ме заинтересира  ;D 8)
« Last Edit: 01.04.2017, Saturday, 05:54:10 by nsu »
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Тоа шемата е некој адаптер за развојна плоча од ST електроник, колку што ми кажа муштеријата нешто за аудио преработка е :)

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Re: Изработувам печатени плочки (ППК) - by Hahahaha
« Reply #11 on: 24.05.2018, Thursday, 22:25:41 »
076221550 - Стефан
Локација - населба Пинтија - Скопје
цена
2.5 денари пертинакс
3.5 денари витропласт еднослојна
5 денари витропласт двослојна

Offline Z31GOC

 • Нов член
 • *
 • Posts: 1
Re: Изработувам печатени плочки (ППК) - by Hahahaha
« Reply #12 on: 24.05.2018, Thursday, 22:41:32 »
Ок фала на инфо ке те контактирам