Author Topic: Ми треба помош околу datasheet  (Read 649 times)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
Ми треба помош околу datasheet
« on: 27.04.2015, Monday, 01:57:25 »
Ова најверојатно е транзистор за вертикала, ама никако да најдам даташит L005T1, во T03 паковање,
како и пластичен транзистор со ознака A167.
Патем имаше некој тема"што ли е чудово" ама не можев да ја најдам, затоа отворив тема. Ако ја утнав работава ќе ве замолам за прошка.
Фала.
« Last Edit: 27.04.2015, Monday, 14:33:41 by GigaWatt »

Offline Gocko

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 54
Одг: Ми треба помош - околу даташит.
« Reply #1 on: 27.04.2015, Monday, 03:38:25 »
Еве еден линк за овој А167 , за другиот побарај на истиот сајт.
Code: [Select]
http://alltransistors.com/search.php?search=A167
« Last Edit: 27.04.2015, Monday, 08:55:42 by LordZi »

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
Одг: Ми треба помош околу datasheet
« Reply #2 on: 27.04.2015, Monday, 14:41:27 »
Фала.

Offline Toma

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1177
 • Gender: Male
 • Дали доблеста ви е приоритет...
Ми треба помош околу datasheet за A167 и L005T1
« Reply #3 on: 27.04.2015, Monday, 20:11:11 »
L005T1 во T03.
Description
L005T1
The L005T1 is a monolithic 5 V voltage regulator which can supply more than 600 mA. The L005T1 is intended for use as voltage supply for digital cicrcuits and for any other industrial application.
Code: [Select]
http://www.datasheetarchive.com/dl/Scans-006/Scans-00124295.pdf
« Last Edit: 28.04.2015, Tuesday, 00:01:26 by GigaWatt »
Ако си ја сакате Македонија пишувајте со македонски правопис !
           Дијалектот негувајте го дома, никој не ви пречи ! ;D
Наместо со - Quote - одговарај со - REPLY -

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2891
 • Gender: Male
Одг: Ми треба помош околу datasheet
« Reply #4 on: 27.04.2015, Monday, 22:06:37 »
хехе ни на крај памет xD Сепак фала :)