Author Topic: Понуда торус  (Read 389 times)

Offline Hahahaha

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 692
Понуда торус
« on: 05.06.2015, Friday, 22:15:47 »
Имам да понудам торусен трансформатор од 1500W можам да го намотам со било кој напон, на примар има 220 волти, на секундар колку сакате можам да намотам. Пишете понуди